www.OnlineZaTeb.com - Използва бисквитки. Продължавайки нататък, вие се съгласявате с нашата Политика относно бисквитките и Политика за защита на личните данните.

Oculus Touch Controller (на изплащане), (безплатна доставка)

ИЗЧЕРПАНА Oculus Touch Controller (на изплащане), (безплатна доставка)
Преглеждания: 2 Производител: Oculus
Код на продукт: Oculus Touch Controller
Наличност: ИЗЧЕРПАНА
279.00 лв.

Задължителни опции!


* Доставка / Delivery:

* Гаранция:

К-во: Купи Купи с TBI кредит

Настъпи краят на дългото чакане, но поне виждаме, че си е струвало. Удобни , леки , прецизни и с дълъг живот на батериите - Touch контролерите на Oculus стопяват преднината на HTC Vive! Хващане , сочене с пръст - всичко е толкова лесно вече!

Какво получавате в пакета:

- два Touch контролера ( ляв и десен )

- допълнителна камера-сензор

- батерии за контролерите

За да функционират контролерите вие се нуждаете от две сензорни камери. Затова в комплекта им има една допълнителна, за да може с вашата , която идва с Oculus Rift комплекта да станат две. Като перфектна конфигурация - Oculus препоръчва 3 сензорни камери.

Контролерите сами по себе си имат всичко нужно за VR употреба в игра или друг VR софтуер. Ако вече сте запознати с Xbox One  контролера идващ в Oculus комплекта - то двата Touch контролера са като такъв контролер разделен на 2. Всички познати Xbox бутони,Touch зона, по 1 аналогов стик на контролер и със спусък отпред. Не би могло да бъде по-добре!

Няма коментари за този продукт!

Напишете вашият коментар:

Вашето име:


Вашият коментар:Note: HTML не се превежда!

Оценка на продукта: от 1 до 5           Благодарим Ви!


Етикети: