www.OnlineZaTeb.com - Използва бисквитки. Продължавайки нататък, вие се съгласявате с нашата Политика относно бисквитките и Политика за защита на личните данните.

Игра FIFA 20 за PS4 (на изплащане), (безплатна доставка)

ИЗЧЕРПАНА Игра FIFA 20 за PS4 (на изплащане), (безплатна доставка)
Преглеждания: 10 Производител: Electronic Arts
Код на продукт: FIFA 20
Наличност: ИЗЧЕРПАНА
109.00 лв.

Задължителни опции!


* Доставка / Delivery:

К-во: Купи Купи с TBI кредит

FIFA 20 се завръща на улицата
 

Създадена с енджина Frostbite, EA SPORTS FIFA 20 предлага едно преживяване от шампионски калибър – както на стадиона, така и на кварталното игрище.

С новия автентичен ритъм на игра, контролирани от потребителя решаващи моменти и подобрена физика на топката, FIFA 20 ще те постави в центъра на ключовите мигове във всеки мач, който играеш.

Автентичен ритъм на игра

Новата система дава на компютърно контролираните играчи по-добро разбиране за времето, пространството и позицията им на терена, като ти дава по-голям контрол над играта.

Динамични тактики

Преработената система предлага повече реалистични интервали и темп на игра, което води до повече възможности, като поставя акцент върху контролираните от играча моменти.

Физика на топката

Новата физика на топката издига геймплея във FIFA 20 до ново ниво на реализъм, предлагайки нови траектории на изстрел, по-реалистични взаимодействия и физическо поведение.
FIFA 20 въвежда по-автентично въртене на топката и симулирано отскачане, което е по-близо до истинското от всякога, създавайки по-истинско футболно изживяване.
 
Уличен футбол

Hoвият peжим, наречен Vоltа, ти позволява да се пpeвъплтиш в игpaч, ĸoйтo дeмoнcтpиpa фyтбoлнитe cи yмeния нa acфaлтa. Било то в подлез в Амстердам, покрив на небостъргач в Япония или квартален футболен кафез в Лондон, избери пола, облеклото и екипировката на играча си, и доминирай в тази сурова форма на спорта!

на
5 ( 5 / 5 )
6. Въпреки, че продуктът вече е разопакован, аз в качеството си на управител на фирмата, съм уведомил колегите, че можете да върнете продукта при нас. Причината е, че в този конкретен случай, снимката на продукта в сайта ни - не отговаря на получения от Вас продукт. Ние веднага ще възстановим цялата, заплатена от Вас сума.П.с. Извиняваме се, за закъснелия отговор. Късно видяхме коментара ВиПоздрави управител OnlineZaTeb.com: Аделин Младенов
на
5 ( 5 / 5 )
5. Заради тази "една идея по-ниската цена" :) в коментара Ви... Ще Ви разберем, ако в бъдеще, се възползвате от услугите на друг онлайн или физически магазин... Там, може би няма да има въпросния надпис и вероятно цената няма да е по-ниска... Но пък - ще сте по-спокоен/а (спокойствието е здраве)
на
5 ( 5 / 5 )
4. Oтносно въпросната партида (номер 2), в която сте попаднали и Вие най-вероятно... Да, тя е с въпросния надпис. За нас е важно, статусът да е с "код 2" или "All" - сиреч, игрите да работят перфектно с всички български конзоли (т.1) :)
на
5 ( 5 / 5 )
3. Първата партида, която получихме, беше без този въпросен надпис и доста, доста хора го разбраха и видяха :) . Ще има и други партиди, за наше добро - надявам се повече. Нямаме никаква представа какви игри (и дали ще са разделени от бъндел), ще са включени в която и да е от следващите партиди. Важният фактор за нас, а сигурен съм и за нашите клиенти (включително Вас) е ЦЕНАТА. За да може "малката идея разлика в цената", да е все по-голяма. :).
на
5 ( 5 / 5 )
2. "Продажбата на тази игра от Ваша страна е незаконна"... Драги/а ми "Мerrrie" - получаваме насрещни фактури от нашите доставчици в Англия, Белгия, Австрия, Полша и други. Тези продукти (в случая, тази игра), е част от бъндел, разделен още при тях. Те ни продават стоката си по този начин, а ние просто я препродаваме. Вие от своя страна, също получавате фактура от нас за играта. Иначе казано, кои сме ние (или Вие), за да коментираме търговските практики на доставчиците от Западна Европа. :) . Продуктът е оригинален и перфектно работещ.

Напишете вашият коментар:

Вашето име:


Вашият коментар:Note: HTML не се превежда!

Оценка на продукта: от 1 до 5           Благодарим Ви!