www.OnlineZaTeb.com - Използва бисквитки. Продължавайки нататък, вие се съгласявате с нашата Политика относно бисквитките и Политика за защита на личните данните.

Игра Resident Evil Origins Collection за PS4 (на изплащане), (безплатна доставка)

НА СКЛAД Игра Resident Evil Origins Collection за PS4 (на изплащане), (безплатна доставка)
Преглеждания: 1 Производител: Capcom
Код на продукт: Resident Evil Origins Collection
Наличност: НА СКЛAД
35.00 лв.

Задължителни опции!


* Доставка / Delivery:

К-во: Купи Купи с TBI кредит

Обратно към оригинала - в Resident Evil Remaster избираш да играеш с Chris Redfield от Специалния Тактически Спасителен Екпи (S.T.A.R.S. - Special Tactics and Rescue Service) или Jill Valentine, която е изпратена да открие липсващия екип Браво. С лимитиран брой муниции и крайно недостатъчни средства за оцеляване, ти ще трябва да направиш точно това - да оживееш до края на играта.

Resident Evil 0 HD те връща обратно през 1998. След многобройни доклади за странни убийства в покрайнините на града Raccoon, специалните сили изпращат екипа Браво да разследва. В него е и новобранеца Rebecca Chambers, която среща осъдения на смърт бивш военен лейтенант Billy Coen. С развитието на историята, ще поемеш контрола и над двамата герои, с възможност да превключваш между тях.

  • Завърни се да откриеш истината - две игри назад в историята, за да разнищиш всички питанки, които са изниквали докато си превъртал останалите части.
  • Напълно обновена графика - и двете игри поддържат 1080p на конзолите next-gen, като в същото време запазват класическия, любим вид.
  • Кристален звук 5.1 за истинско преживяване и смразяващ сърцето звук.
  • Нов режим на игра "Wasker" - ще можеш да играеш и с алтернативен персонаж - Albert Wesker, какви тайни ще ти разкрие той, ще трябва да разбереш сам.
Няма коментари за този продукт!

Напишете вашият коментар:

Вашето име:


Вашият коментар: Note: HTML не се превежда!

Оценка на продукта: от 1 до 5           Благодарим Ви!