www.OnlineZaTeb.com - Използва бисквитки. Продължавайки нататък, вие се съгласявате с нашата Политика относно бисквитките и Политика за защита на личните данните.
Ресет
Производители
Доставка / Delivery
Цена

Игри за Sony PlayStation VR

Игри за Sony PlayStation VR
Показване:
Подреждане по:
Игра ATV Drift and Tricks за PS4 и PSVR (на изплащане), (безплатна доставка) НА СКЛAД
Уморени ли сте от 2-колесни превозни средства? ATV Drift & Tricks е ATV играта за вас! Възпроизвеждане на single или в multiplayer с 8 режима на игра: League, Time Trial, Quick Race, Hot Lap, King of the Road, Golden Helmet, Last One Standing and Hunter.Изберете поредица от съст..
35.00 лв.
Игра Battlezone VR за PSVR (на изплащане), (безплатна доставка) НА СКЛAД
Играта изисква задължителното наличие на Хедсет за виртуална реалност Sony PlayStation VR и PlayStation camera, които се продават отделно и са съвместими единствено с PlayStation 4.Бащата на VR-а, майката на всички танк игри...или май беше обратното... при всички случаи -..
29.00 лв.
Игра Dirt Rally за PS4 и PSVR (на изплащане), (безплатна доставка) НА СКЛAД
Това издание на играта включва допълнително дигитално съдържание - DLC - което е съвместимо с Хедсета за виртуална реалност Sony PlayStation VR. За да играеш, са необходими Хедсет за виртуална реалност Sony PlayStation VR и PlayStation camera, които се продават отделно и са съвместими е..
59.00 лв.
Игра DOOM VFR VR за PSVR (на изплащане), (безплатна доставка) ИЗЧЕРПАНА
Играта изисква задължителното наличие на Хедсет за виртуална реалност  Sony PlayStation VR, PlayStation camera, контролери PlayStation Move, които се продават отделно и са съвместими единствено с PlayStation 4.DOOM VFR пренася обичания от феновете бързоскоростен, и брутален, г..
44.00 лв.
Игра Eagle Flight VR за PSVR (на изплащане), (безплатна доставка) НА СКЛAД
Играта изисква задължителното наличие на Хедсет за виртуална реалност Sony PlayStation VR и PlayStation camera, които се продават отделно и са съвместими единствено с PlayStation 4.Лети в небето, преследвай плячката си, убий противника, превърни се в орел в небесата над П..
44.00 лв.
Игра EVE Valkyrie VR за PSVR (на изплащане), (безплатна доставка) НА СКЛAД
Играта изисква задължителното наличие на Хедсет за виртуална реалност Sony PlayStation VR и PlayStation camera, които се продават отделно и са съвместими единствено с PlayStation 4.Превърни се в елитен пилот и поведи истинска космическа битка с хедсета за виртуална реално..
35.00 лв.
Игра Farpoint VR за PSVR (на изплащане), (безплатна доставка) НА СКЛAД
Играта изисква задължителното наличие на Хедсет за виртуална реалност Sony PlayStation VR и PlayStation camera, които се продават отделно и са съвместими единствено с PlayStation 4.Без повече компромиси! Това е истински shooter и ти в действителност си стъпил на непозната..
53.00 лв.
Игра Gran Turismo Sport за PS4 и PSVR (на изплащане), (безплатна доставка) ИЗЧЕРПАНА
Добре дошъл в бъдещето на състезателните игри.Gran Turismo Sport поставя нови стандарти за рейсинг жанра и дава възможност на играчите да се потопят изцяло в една алтернативна реалност, белязана от високи скорости, адреналин и слава. Изгради виртуална кариера и се превърни в гейминг лег..
43.00 лв.
Игра Hustle Kings за PS4 и PSVR (на изплащане), (безплатна доставка) ИЗЧЕРПАНА
Стани краля на... билярда?! Посети най - яките зали за билярд, играй на най - яките маси за билярдни спортове, участвай се в състезания, ежедневни предизвикателства и докажи уменията си в различните режими на игра.Специално създадена за хедсета за виртуална реалност PlayStation VR,..
31.00 лв.
Игра Moto Racer 4 Deluxe Edition за PS4 и PSVR (на изплащане), (безплатна доставка) НА СКЛAД
Deluxe edition включва стандартната игра и Season Pass, който дава достъп до 3 DLC packs и допълнителен режим на игра.Each pack contains:- 1 Rider- 2 New bikes- 2 Horns- 1 Emblem100+ мотокрос и асфалтови предизвикателства, които съчетават екстремна скорост и сво..
49.00 лв.
Игра Moto Racer 4 за PS4 и PSVR (на изплащане), (безплатна доставка) НА СКЛAД
100+ мотокрос и асфалтови предизвикателства, които съчетават екстремна скорост и свободен стил. Използвай най-добрите си шофьорски умения ( слипстрийминг, дрифтинг, приземяване, балансиране...) 10-харизматичните пилоти със собствените си личности и състезателните стилове.... 18 зр..
39.00 лв.
Игра Resident Evil 7 Biohazard за PS4 и PSVR (на изплащане), (безплатна доставка) НА СКЛAД
Страхът идва в дома ти! Стиска ли ти да се впуснеш в ужасяващо преживяване, с главен герой - самият ти? Готов ли си да разкриваш мистерии, да се бориш за живота си, да се потопиш, както никога досега, в света на Resident Evil? Ако отговорът е "ДА!", грабвай тази игра и обещаваме, няма да ост..
35.00 лв.
Игра RIGS Mechanized Combat League VR за PSVR (на изплащане), (безплатна доставка) НА СКЛAД
Играта изисква задължителното наличие на Хедсет за виртуална реалност Sony PlayStation VR и PlayStation camera, които се продават отделно и са съвместими единствено с PlayStation 4.Добре дошъл в спортното бъдеще. Ти си пилот на футуристична метална, въоръжена до з..
44.00 лв.
Игра Star Trek: Bridge Crew VR за PSVR (на изплащане), (безплатна доставка) НА СКЛAД
Играта изисква задължителното наличие на Хедсет за виртуална реалност Sony PlayStation VR, PlayStation camera, които се продават отделно и са съвместими единствено с PlayStation 4. Използването на контролер PlayStation Move е по желание (също се продава отделно).Малката голяма..
69.00 лв.
Игра Super Stardust Ultra VR за PSVR (на изплащане), (безплатна доставка) НА СКЛAД
Играта изисква задължителното наличие на Хедсет за виртуална реалност Sony PlayStation VR и PlayStation camera, които се продават отделно и са съвместими единствено с PlayStation 4.Аркадна класика идва под формата на брилянтен shooter, който заедно с хедсета за виртуална ..
27.00 лв.
Игра Syndrome за PS4 и PSVR (на изплащане), (безплатна доставка) НА СКЛAД
Добре е да играете играта, но е по-добре да сте в играта! Sindrome е научнофантастична игра за ужас и оцеляване, разработена от Camel 101 и BigMoon Entertainment за PC, PS4, Xbox One. Действието се развива във вътрешността на "Valkenburg", космически кораб, в който нещо се е объркало, убив..
59.00 лв.
Игра Tekken 7 за PS4 и PSVR (на изплащане), (безплатна доставка) ИЗЧЕРПАНА
Всяка битка се приема лично!Кланът Mishima най - накрая сваля картите и причините за непрестанната конфронтация между тях излизат на яве. Потопи се в драматичната история на Tekken 7, пресъздадена по невероятен начин, благодарение на енджина Unreal 4. Кинематографични б..
35.00 лв.
Игра The Elder Scrolls V: Skyrim VR за PSVR (на изплащане), (безплатна доставка) ИЗЧЕРПАНА
Skyrim VR придава несравнимо чувство за мащабност, дълбочина и непосредствена близост на шедьовъра в епичното фентъзи. Независимо дали се сражаваш с древни дракони или изследваш гористи местности, Skyrim VR вдъхва живот на целия отворен свят, за да можеш да го изживееш по какъвто начин пожел..
55.00 лв.
Игра The Inpatient VR за PSVR (на изплащане), (безплатна доставка) НА СКЛAД
The Inpatient е ексклузивно заглавие за PS VR, чиято история се развива в санаториума в Блекуд, над 60 години преди действията от Until Dawn – носител на награда БАФТА.Потопи се дълбоко в играта, и поеми ролята на пациент с амнезия, който трябва да разкрие самоличността си, и защо е хос..
33.00 лв.