www.OnlineZaTeb.com - Използва бисквитки. Продължавайки нататък, вие се съгласявате с нашата Политика относно бисквитките и Политика за защита на личните данните.

Игра XCOM 2 за Xbox One (на изплащане), (безплатна доставка)

НА СКЛAД Игра XCOM 2 за Xbox One (на изплащане), (безплатна доставка)
Производител: 2K Games
Код на продукт: XCOM 2
Наличност: НА СКЛAД
35.00 лв.

Задължителни опции!


* Доставка / Delivery:

К-во: Купи Купи с TBI кредит

Светът, който познаваш вече не съществува! 20 години изминаха след като световните лидери предадоха безусловно Земята в ръцете на извънземните. Които сега строят бляскави градове и дават празни обещания за още по - бляскаво бъдеще. Ала под сияйната повърхност се таи зловеща истина.
Само тези, които живеят на ръба на света, разполагат с някаква свобода. Тук, скрити в сенките, истинските хора се събират, за да въстанат за пореден път в защита на човечеството. Залозите са твърде големи. Остатъците от групировката XCom трябва да организират масова съпротива, за да извоюват независимостта на Земята. Настъпва моментът, в който ще поемеш управлението на нов мобилен център - най - доброто преимущество срещу извънземните.

Съпротивата: 
Добрите човеци срещу злите извънземни - клиширана ситуация, но пресъздадена толкова успешно. Разполагаш с пет класа, от които да избираш, всеки с уникални умения и различна тактика за игра:

 • Specialist - грубата сила среща модерните технологии. Докато нашествениците затягат своята хватка, хората се възползват от възможността да усъвършенстват машините, с които разполагат и да създадат нови такива. Всеки може да хакне един терминал, но не всеки може да управлява джаджата наречена Гремлин (Gremlin) и да има естествен усет към жички, тоци и високотехнологична масова комуникация.
 • Sharpshooter - класът снейпер, но едно стъпало по - нагоре. Вече не си ограничен само в стрелба от голямо разстояние. Можеш да развиеш и уменията си за стрелба с пистолети, което пък ще ти позволи да направиш невероятна комбинация от двете.
 • Grenadier - всеки проблем се решава ако го взривиш. Всяка стена пада ако я взривиш. Всеки враг умира ако го взривиш. Разрушението е пътят към победата!
 • Ranger - близък бой с хладно оръжие. Какво по - хубаво от това да разсечеш сивото, извънземно тяло, благодарение на невероятните си умения за въртене на меча? Освен него разполагаш и с пушка, изборът е изцяло твой, как ще подходиш към врага.
 • Psi Operative - псионични умения и битка на едно съвсем различно ниво. Този клас започва играта в Пси Лаборатория и получава 1 от 4 умения на случаен принцип. В прогреса на играта, обаче, ще можеш да се връщаш в тази лаборатория и да развиваш и подобряваш героя си. Съзнанието и умът нямат граници!

Извънземните:

 • Gatekeeper - нова извънземна заплаха е плъзнала и тя няма да се хареса на никого. Gatekeeper-ът е мощна машинария с псионични умения и невероятно силни защитни и нападателни такива. На всичкото отгоре, е много трудна за чупене.
 • Sectoid - старата нова заплаха, подобрена генетично. Забелязваш ли приликата му с хората, и че е по - висок? Това не е случайно. Ужасяващ на външен вид с ужасяващи умения, които объркват ума - този тип извънземен е истинско предизвикателство за дори за добре обучен войник.
 • Viper - близостта на това влечуговидно извънземно е смъртоносна. Не можеш да избягаш, не можеш да се скриеш, Viper-ът ще те издърпа на открито, ще те заклещи в стоманена прегръдка и ако това не ти стига - ще извади и оръжие. Подготви се!
 • Berserker - сила и бруталност без предрасъдъци. Просто ще бъдеш смачкан.
 • Muton - още едно извънземно, генетично променено, и то с нашето ДНК. Това е войник, който съчетава неимоверна сила и практичността на човешкия ум. Той ще измисля хитри тактики, ала допуснеш ли го в близост - ще те победи, благодарение на невероятната си защита, която им дава процентен шанс да пренебрегнат всяко нараняване.
 • Chryssalid - смъртоносни буболечки под пoвърхността! Те отравят, разсичат, отвличат, превръщат се в какавиди и ако не ги унищожиш ще се размножат дори още повече.
 • Archon - величествени и всяващи страх - Архоните са много неприятна смесица от псионични и летателни умения.
 • Faceless - всъщност ужасът има лице... той може да изглежда като теб, мен, като редовен войник... ала истинската му форма е страховита, грозна, невероятно силна и по никакъв начин не може да бъде засечен или идентифизиран.
 • Andromedon - поредната генна модификaция, създадена, за да убива. Това е хибрид, съчетаващ в себе си интелекта на мислещите живи същества и непоклатимата сила на машината. Носят високотехнологични брони и са безмилостно точни с киселинната си атака.
Няма коментари за този продукт!

Напишете вашият коментар:

Вашето име:


Вашият коментар:Note: HTML не се превежда!

Оценка на продукта: от 1 до 5           Благодарим Ви!


Етикети: