www.OnlineZaTeb.com - Използва бисквитки. Продължавайки нататък, вие се съгласявате с нашата Политика относно бисквитките и Политика за защита на личните данните.

Игра Call Of Duty: Advanced Warfare за Xbox One (на изплащане), (безплатна доставка)

НА СКЛAД Игра Call Of Duty: Advanced Warfare за Xbox One (на изплащане), (безплатна доставка)
Преглеждания: 4 Производител: Activision
Код на продукт: Call Of Duty: Advanced Warfare
Наличност: НА СКЛAД
44.00 лв.

Задължителни опции!


* Доставка / Delivery:

К-во: Купи Купи с TBI кредит

Call of Duty: Advanced Warfare – силата променя всичко! Силата на следващото поколение усъвършенстван войник. Силата на завладяващото изпълнение на Кевин Спейси (Kevin Spacey). Силата на новата геймплей механика на екзоскелета. Силата променя всичко. Call of Duty: Advanced Warfare ви предлага вдъхновяваща нова ера в Call of Duty. Издание на Activision, разработено за конзоли и компютър от Sledgehammer Games, Call of Duty: Advanced Warfare ви предоставя спираща дъха нова версия на хитовата поредица. Подгответе се за разтърсващо преживяване, повлияно от водещите вестникарски заглавия на бъдещето, в което технологията и тактиката са се развили, за да доведат нова ера в сраженията. Действието се развива през 2054. Появява се частна военна корпорация (PMC) с мощта да спаси човечеството от унищожителен световен конфликт. Вие сте усъвършенствания войник. Подпомагани от свръх модерния екзоскелет, технологични подобрения и високотехнологично оборудване, вие се присъединявате към редиците на елитна специализирана част, чиято задача е да възстанови реда в страна, превърната в модерно бойно поле.

*Забележка:За използването на онлайн функциите на тази игра се изисква високоскоростна Интернет връзка и платен PlayStation Plus абонамент.

  • Влезте в битката преди всички останали с Day Zero Edition на Call of Duty: Advanced Warfare, допълнено с ранен достъп и цял куп допълнително съдържание.
  • Вижте как ще изглеждат военните конфликти на бъдещето в Call of Duty Advanced Warfare.
  • Използвайте предимствата на модерните технологии като екзоскелета, които ви дават несравнима сила, издръжливост и скорост.
  • Екзоскелетът променя драстично начина, по който играете Call of Duty във всички режими.
  • Носителят на академична награда Кевин Спейси прави впечатляващо изпълнение в ролята на Джонатан Айрънс – основател и президент на най-голямата PMC в света "Атлас Корпорейшън“.
Няма коментари за този продукт!

Напишете вашият коментар:

Вашето име:


Вашият коментар:Note: HTML не се превежда!

Оценка на продукта: от 1 до 5           Благодарим Ви!


Етикети: