www.OnlineZaTeb.com - Използва бисквитки. Продължавайки нататък, вие се съгласявате с нашата Политика относно бисквитките и Политика за защита на личните данните.

Игра Bladestorm: Nightmare за Xbox One (на изплащане), (безплатна доставка)

НА СКЛAД Игра Bladestorm: Nightmare за Xbox One (на изплащане), (безплатна доставка)
Преглеждания: 1 Производител: Koei Tecmo Europe
Код на продукт: Bladestorm: Nightmare
Наличност: НА СКЛAД
49.00 лв.

Задължителни опции!


* Доставка / Delivery:

К-во: Купи Купи с TBI кредит

*Внимание: За използването на онлайн функциите на тази игра се изисква високоскоростна Интернет връзка и платен PlayStation Plus абонамент.

В играта Bladestorm: Nigthmare ти си наемник и ще трябва да избереш страна в Стогодишната война между Англия и Франция (1337 - 1453). Мисиите, които ти предстоят са базирани на истински събития.

Директно в сърцето на конфликта в един от най - нестабилните в политическо отношение периоди от Европейската история, ти си нагърбен с  водачеството на различни армии и взимането на трудни решения. Вече имаш възможността да развиеш свой уникален герой, да събираш слава, злато и войници и да завършиш мисиите, независимо на коя страна си.

  • Преживей истинския ход на събитията или фиктивната, но оригинална история в режима Nightmare .
  • Режим Nightmare – войната между Франция и Англия преразказана по един иновативен начин, който включва тайнствени същества, предвождани от Жана Д‘Арк, която, за изненада на всички ни, не е на страната на добрите.
  • Дракони, гиганти и демони, както и 32 игрови персонажа - всичко това в едно ново HD изживяване с прекрасна графика и multyplayer режим за игра онлайн.
  • Можеш ли да спасиш света от Жана Д‘Арк и самата нея ?
Няма коментари за този продукт!

Напишете вашият коментар:

Вашето име:


Вашият коментар:Note: HTML не се превежда!

Оценка на продукта: от 1 до 5           Благодарим Ви!


Етикети: