www.OnlineZaTeb.com - Използва бисквитки. Продължавайки нататък, вие се съгласявате с нашата Политика относно бисквитките и Политика за защита на личните данните.

Игра Metal Gear Survive за PS4 (на изплащане), (безплатна доставка)

НА СКЛAД Игра Metal Gear Survive за PS4 (на изплащане), (безплатна доставка)
Преглеждания: 2 Производител: Konami
Код на продукт: Metal Gear Survive
Наличност: НА СКЛAД
29.00 лв.

Задължителни опции!


* Доставка / Delivery:

К-во: Купи Купи с TBI кредит

Metal Gear Survive е спиноф на популярната Metal Gear Solid V, съдържащ нови места за изследване, уникални механики и стратегически, кооперативен геймплей.

Metal Gear Survive е екшън сървайвъл игра, чието действие се развива в алтернативна вселена. Борейки се да оцелеят, и да опознаят новите околности, играчите могат да изберат както сингълплейър, така и онлайн мултиплейър режим на игра. В борбата за живот, събраните отпадъци трябва да бъдат превърнати в използваеми предмети, брони и оръжия, ако искаш да имаш дори и малък шанс да се върнеш у дома.

Два режима на игра – сингълплейър и онлайн мултиплейър.Двата начина на игра са свързани посредством т.нар. Base Camp: вид централен лагер. Прогресът и предметите се запазват между двата режима.Построй и развий своя Base Camp, това ще ти даде възможността да създаваш оръжия и брони. Оттам ще можеш и да планираш бъдещите си мисии.Събирай ресурси, с които ще можеш да създаваш рецепти и материали за тяхното изпълнение. Такива можеш да намериш като изследваш околностите в сингълплейър, или като печелиш кооперативни мисии онлайн.Развий лагера си с нови съоръжения, които ще ти помогнат да оцелееш. Пример за такива: земеделски култури, скотовъдство и хранилища. Когато лагерът ти се развие достатъчно, ще получиш достъп до висококачествени предмети за създаване.Разпределяй налични ресурси, включително жизненоважни такива за хората, като храна и вода, но и материали, които се използват за изработката на оръжия, отбрани и помощни предмети.

Няма коментари за този продукт!

Напишете вашият коментар:

Вашето име:


Вашият коментар:Note: HTML не се превежда!

Оценка на продукта: от 1 до 5           Благодарим Ви!


Етикети: