www.OnlineZaTeb.com - Използва бисквитки. Продължавайки нататък, вие се съгласявате с нашата Политика относно бисквитките и Политика за защита на личните данните.

Политика за защита на личните данните

"Онлайн Електроникс Груп" ЕООД е търговско дружество, регистрирано в търговския регистър към Агенция по вписванията с ЕИК 202368152, със седалище и адрес на управление: гр. София, район Витоша, Панорамен път 15, представлявано от Аделин Младенов, в качеството му на Управител и Администратор на лични данни, съобразно с разпоредбите на Закона за защита на личните данни.

 

Поверителността и сигурността на Вашите лични данни винаги е била от първостепенно значение за нас. В тази връзка, Вие клиентите,  като регистрирани ползватели на www.onlinezateb.com Ви информираме, че считано от 25.05.2018 г. влизат в сила нови европейски изисквания за защита на личните данни. С оглед на което при следващо влизане през регистрирания Ви на www.onlinezateb.com акаунт ще Ви бъде поискано съгласие и ще можете да се запознаете с нашите актуализирани Общи условия, съобразени изцяло с новите европейски изисквания и осигуряващи още по-висока степен на защита и сигурност на Вашите лични данни.

Общи условия за онлайн пазаруване и Политика за защита на личните данните - кликни тук

ВАЖНО - www.OnlineZaTeb.com не продава лична информация на трети страни.

Сигурност и защита на данни:

128 битово криптиране: специален алгоритъм защитава вашите пароли и лични данни от подслушване. Съхранението им се осъществява във формат, за който математически е доказано, че не могат да бъдат разкодирани.

www.OnlineZaTeb.com също така разбира изключителната важност на Вашата лична информация, и на тази страница  ще намерите информация относно типа на личната и обща информация, която получаваме и събираме.
 

Лична информация

Тази информация се изисква при някои услуги, когато потребителите използват регистрация за тяхното ползване. Тя може да включва имейл адрес, парола, пол, дата на раждане, хобита и други подобни. Тази информация ни позволява да направим нашите сайтове по-удобни и лесни за използване от Вас. Тази информация може да бъде предадена на трети страни САМО с личното Ви съгласие за това. Предоставянето на тази информация на трети страни може да стане и в случай на изискване от съответните държавни органи, по определения от закона ред.

Обща информация и лог файлове

Подобно на повечето сайтове в интернет ние събираме и използваме данни в лог файлове. Тази информация съдържа вашият IP адрес , уеб браузър и операционна система, времената на посещаване на сайта и посетените страници.

Бисквитки

Бисквитките или Cookies („бисквитки“) са малки файлове с информация, които се запазват във Вашият интернет браузър или твърд диск при посещение на сайта. Бисквитките ни позволяват да подобряваме сайта, така че да съдържа максимално полезна за Вас информация. Можете да настроите интернет браузъра си, така че да не запаметява бисквитки или да изтриете запаметените вече такива. Ако желаете да се възползвате от тези функции следва да използвате настройките на Вашия интернет браузър.

Не носим отговорност, ако Вашият интернет браузър не поддържа функциите за контрол на употребата, отказ от запаметяване или изтриване на запаметени бисквитки. В случай, че забраните запаметяването на бисквитки или изтриете запаметени вече такива е възможно да се наруши функционирането на сайта.