www.OnlineZaTeb.com - Използва бисквитки. Продължавайки нататък, вие се съгласявате с нашата Политика относно бисквитките и Политика за защита на личните данните.

Информация за цени на доставка

От 01.03.2019г.

- За гр. София и цяла България - БЕЗПЛАТНА ДОСТАВКА ДО ОФИС НА "ЕКОНТ", отнася се за подкатегориите "Игри за Sony PS4, Xbox One, Switch".

- За гр. София и цяла България - БЕЗПЛАТНА ДОСТАВКА ДО ОФИС НА "ЕКОНТ" ЗА ВСИЧКИ КАТЕГОРИИ, ПРИ ПОРЪЧКА НАД 700лв.

- За гр. София и цяла България - ПЛАТЕНА ДОСТАВКА ДО ОФИС НА "ЕКОНТ" ЗА ВСИЧКИ КАТЕГОРИИ, ПРИ ПОРЪЧКА от 1лв. до 699лв.  - цена по тарифа на куриер, (освен, ако е упоменат статус "БЕЗПЛАТНА ДОСТАВКА" в самата оферта, тогава продукта е с "БЕЗПЛАТНА ДОСТАВКА").

ВАЖНО! отнася се за подкатегориите "Игри за Sony PS4, Xbox One, Switch", ДОСТАВКА ДО АДРЕС  ЗА гр. СОФИЯ И ЦЯЛА БЪЛГАРИЯ Е ПЛАТЕНА - ЦЕНА 3лв.

ВАЖНО! ДОСТАВКА ДО АДРЕС ЗА гр. СОФИЯ И ЦЯЛА БЪЛГАРИЯ, СЕ ПРАВИ С КУРИЕР "ЕКОНТ" И Е ПЛАТЕНА - цена по тарифа на куриер.

 

Доставка на поръчана от онлайн магазина стока се извършва само до адреси на територията на Република България. Получаването на стоката става само след подписване на документ от страна на купувача, удостоверяващ приемо-предаването ѝ.
Сроковете за доставка на поръчани чрез онлайн магазина стоки са следните:
1. За продукти със статус  "НА СКЛAД" ,  поръчани до 15:30 часа в работен ден - 24 часа, считано от деня, в който е потвърдена поръчката
2. За продукти със статус  "НА СКЛAД ПРИ ДОСТАВЧИК" и "ПРОДУКТИ ПО ЗАЯВКА" , поръчани до 15:30 в работен ден -  до 48 часа, считано от деня, в който е потвърдена поръчката.


- Всички наши клиенти ползват 30% отстъпка от цената на доставката с "Еконт"!

- С опция пратката да се прегледа и тества от получателя и чак тогава да плати наложения платеж
- При отказ на пратка след преглед и тест, получаването и връщането на стоката е за сметка на получателя

 

Важно: при заплащането в брой при доставка с куриер "ЕКОНТ ЕКСПРЕС ООД" се използва Пощенски паричен превод(ППП). Клиента получава фискален документ от "ЕКОНТ ЕКСПРЕС ООД" като лицензиран пощенски оператор за извършване на пощенски парични преводи по смисъла на Закона за пощенските услуги. Клиента запазва фискалният документ, който замества касова бележка в доказатекство за извършеното плащане!

За повече информация, моля посетете следния линк: www.econt.com/2012/02/cod/

В срок от 14 календарни дни, клиентът има право да върне стоката съгласно разпоредбите на чл.52, ал.1, т.7 от Закона за Защита на Потребителя, ако е неползвана, неувредена, с ненарушена опаковка и фолиа. Разноските по връщането на стоката са за сметка на купувача. Цената е валидна за деня на поръчката, съгласно разпоредбите на чл.52, ал.1, т.8 от Закона за Защита на Потребителя.