www.OnlineZaTeb.com - Използва бисквитки. Продължавайки нататък, вие се съгласявате с нашата Политика относно бисквитките и Политика за защита на личните данните.

Игра Anthem за Xbox One (на изплащане), (безплатна доставка)

НА СКЛAД Игра Anthem за Xbox One (на изплащане), (безплатна доставка)
Преглеждания: 1 Производител: Electronic Arts
Код на продукт: Anthem
Наличност: НА СКЛAД
35.00 лв.

Задължителни опции!


* Доставка / Delivery:

К-во: Купи Купи с TBI кредит

Anthem е изцяло онлайн игра, която изисква постоянна интернет връзка и активен Xbox Live.

Приключенствайте заедно, триумфирайте като един

Обедини сили с до трима играча в кооперативни приключения, които възнаграждават както колективните усилия, така и индивидуалните умения. Всеки играч избира екзокостюм, наречен джавелин, който определя техния принос и стратегическа роля. Изследвай света и ще разкриеш пленителна история, изпълнена с неповторими, и незабравими, персонажи. Безпроблемната, интелигентна система за образуване на отбори, ще ти помогне да намериш други играчи, с които да приключенстваш, бързо и лесно.

ВЪРХОВНАТА БРОНЯ

Облечи се с джавелини

Всеки път щом стъпиш в света като „Фрийлансър“, ще избереш мощен джавелин екзокостюм  - броня, проектирана да дари пилота си с невероятни атакуващи и защитни умения. Движи се с невероятна скорост, изстреляй се в небесата или се рей из воднистите дебри. В хода на играта, постоянно ще развиваш както собствените си умения на пилот на джавелин, така и бойните и навигационни възможности на растящата ти колекция от екзокостюми.

БЕЗКРАЕН АРСЕНАЛ

Персонализирай оборудването си

Екзокостюмите джавелин и съпровождащите ги оръжия и оборудване, могат да бъдат персонализирани изключително обстойно. Ще трупаш части, като вдигаш рангове и побеждаваш противници, достигайки постижения, които отключват удивителни персонализации и превръщат джавелините ти в символи на уменията и постиженията ти.

НЕПРЕСТАННА ЗАПЛАХА

Изследвай менящия се свят

Мащабният, менящ се свят на Anthem има непредвидими условия, опасности и противници. Anthem ще се развие и разшири през годините, въвеждайки неповторими истории, предизвикателства и събития, разтърсващи самия свят. Този свят е както красив, така и смъртоносен, и ще те изпита с всяка експедиция, на която поемеш с отбора си Фрийлансъри.

Няма коментари за този продукт!

Напишете вашият коментар:

Вашето име:


Вашият коментар: Note: HTML не се превежда!

Оценка на продукта: от 1 до 5           Благодарим Ви!