www.OnlineZaTeb.com - Използва бисквитки. Продължавайки нататък, вие се съгласявате с нашата Политика относно бисквитките и Политика за защита на личните данните.

Игра Destiny 2 за Xbox One (на изплащане), (безплатна доставка)

НА СКЛAД Игра Destiny 2 за Xbox One (на изплащане), (безплатна доставка)
Производител: Activision
Код на продукт: Destiny 2
Наличност: НА СКЛAД
14.00 лв.

Задължителни опции!


* Доставка / Delivery:

К-во: Купи Купи с TBI кредит

От създателите на безспорния хит Destiny, се задава култовото му продължение. Зареди оръжието си, защото ти предстои ново епично приключение из слънчевата система.

Последният човешки град е паднал под натиска на неспираемо зло, водено от Ghaul, командир на бруталния Червен Легион. Той е лишил Пазителите от техните сили, а всички оцелели са избягали.
Както вече се досещаш, твоята задача е да спомогнеш за оправянето на космическата каша, забъркана с много екшън, убийства, мистерия и динамика. Ще трябва да обходиш непознати планети, да се добереш до скритите им оръжия и да се сдобиеш с нови умения. Защото ситуацията изисква съобразителност, търпение, голям брой убити, усъвършвенстване на броня, оръжие и самия теб. За да победиш Червения Легион и да се изправиш срещу Ghaul, първо трябва да обединиш героите на човечеството, да застанат рамо до рамо с теб и да се бият в името на твоя, моя и техния дом.

 • Драматична и напрегната история, разказана с красиви синематици и живи герои.
 • Нови светове, които да разгледаш, в които да се биеш, неподозирани съкровища за намиране и много екшън.
 • За всеки по нещо - независимо дали си стар, нов играч, дали предпочиташ да геймиш с часове, или почти не ти остава време - в тази игра ще намериш всичко, от което се нуждаеш.
 • Още PVP предизвикателства те очакват в новите режими и карти. Дали все още си толкова добър, колкото смяташ?
 • И повече възможности за костюмизация на героя, защото разнообразието е важно, а новите умения и развитието на старите такива ще те преведат през трудния път на победата.
 • Създай своя клан, който ще разполага с емблема и ще трупа точки опит.
 • Нови светове и нови приключения:
  • European Dead Zone - най - обширната местност, включваща тучни гори, изоставени градове, цял подземен лабиринт от тунели и базата на Червения Легион.
  • Titan - една от луните на Сатурн, мястото където командир Zavala прегрупира силите си. На Titan няма твърда земя, така че играчите ще трябва да използват Golden Age платформи насред безкрайния океан.
  • Nessus - непознат и нестабилен планетоид, който ще ти разкрие зашеметяващи гледки и неочакван посетител, впуснал се в преследване на собствено приключение.
  • Io - луна на Юпитер, на която Ikora Rey търси своите отговори. Бъди внимателен, защото мястото е окупирано от враговете.
Няма коментари за този продукт!

Напишете вашият коментар:

Вашето име:


Вашият коментар: Note: HTML не се превежда!

Оценка на продукта: от 1 до 5           Благодарим Ви!