www.OnlineZaTeb.com - Използва бисквитки. Продължавайки нататък, вие се съгласявате с нашата Политика относно бисквитките и Политика за защита на личните данните.

Игра Spyro Reignited Trilogy за PS4 (на изплащане), (безплатна доставка)

НА СКЛAД Игра Spyro Reignited Trilogy за PS4 (на изплащане), (безплатна доставка)
Преглеждания: 2 Производител: Activision
Код на продукт: Spyro Reignited Trilogy
Наличност: НА СКЛAД
47.00 лв.

Задължителни опции!


* Доставка / Delivery:

К-во: Купи Купи с TBI кредит

Това издание съдържа:

Spyro the Dragon (игра)
Spyro 2: Ripto's Rage! (игра)
Spyro: Year of the Dragon (игра)

 
Спиро се завръща по-люспест от всякога

Първият изпечен хитрец се завръща! Същите яки изгаряния, същото димящо отношение, разперени в поразително HD. Спиро вдига градусите, като никога досега в новата колекция Spyro Reignited Trilogy. Разпали страстта по първите три игри: Spyro the Dragon, Spyro 2: Ripto's Rage! и Spyro: Year of the Dragon. Изследвай просторните страни, отново се запознай с парливите личности и изживей приключението наново, в пълното му обновено величие. Когато има царство в беда, има само един дракон, когото може да повикаш.

Spyro the Dragon

Насти Норк се завръща от изгнание и отприщва зла магия в Драконовите царства, пленявайки драконите в кристали и издигайки армия от норкс. Спиро, и приятеля му водното конче Спаркс, са единствените, които могат да се движат из Шестте свята. Освободи драконите и спаси царствата. Управлявай Спиро в полета му през Драконовите царства, изпепелявайки цветущи врагове с огнения си дъх и решавайки безбройни загадки в приключенията по пътя.

Spyro 2: Ripto's Rage!

Спиро се озовава в земята Авалар, за да надвие злия магьосник Рипту, който сее разруха из Световете на Авалар. Всеки свят е под обсада от Рипту и слугите му, а на Спиро се пада честта да ги спре и да въдвори мир в Царствата на Авалар. В това приключение, Спиро бълва мощни пламъци, прави суперизстрели и бие главички, прокарвайки си път през враговете и изпълнявайки странни предизвикателства, като събиране на странни зверове, стреляне по мишени и борба с изгладнели динозаври.

Spyro: Year of the Dragon

Драконовите царства празнуват „Годината на дракона“, когато загадъчна забулена фигура се появява и открадва всички драконови яйца. Армия от райнокс пази беззащитните яйца в Забравените страни, под заклинанието на Злата вещица. С помощта на нови и стари познайници, Спиро трябва да върне изгубените яйца, да победи армията от райнокси и да спре Залата вещица. Повиши градусите в това приключение, изследвайки загадъчните страни и изпълнявайки безбожни предизвикателства, като правене на яки трикове на скейтборд и нахлуване в боксов ринг.

Няма коментари за този продукт!

Напишете вашият коментар:

Вашето име:


Вашият коментар: Note: HTML не се превежда!

Оценка на продукта: от 1 до 5           Благодарим Ви!