www.OnlineZaTeb.com - Използва бисквитки. Продължавайки нататък, вие се съгласявате с нашата Политика относно бисквитките и Политика за защита на личните данните.

Игра Darksiders III за PS4 (на изплащане), (безплатна доставка)

НА СКЛAД Игра Darksiders III за PS4 (на изплащане), (безплатна доставка)
Производител: THQ Nordic
Код на продукт: Darksiders III
Наличност: НА СКЛAД
63.00 лв.

Задължителни опции!


* Доставка / Delivery:

К-во: Купи Купи с TBI кредит

Завърни се в една апокалиптична Земя в Darksiders III, хак енд слаш екшън приключение, в което поемаш ролята на ФЮРИ в стремежа ѝ да залови и ликвидира Седемте смъртни гряха. Най-непредсказуемият и загадъчен от Четирите конника на Апокалипсиса, ФЮРИ трябва да успее, където другите са се провалили – да въдвори равновесие между силите, опустошаващи Земята. Darksiders III е дългоочакваната, трета част от награждаваната поредица Darksiders.

 Играй като ФЮРИ – магьосница, която трябва да разчита на камшика и магията си, за да възстанови равновесието между доброто и злото на Земята.

    Обуздай магията на ФЮРИ, за да отприщиш различните ѝ въплъщения, всяко от които ѝ дава достъп до нови оръжия, движения и умения за придвижване.

    Изследвай един отворен, жив и нелинеен свят, в който ФЮРИ се придвижва из различните околности, разкривайки тайни и движейки сюжета напред.

    Победи Седемте смъртни гряха и слугите им, които варират от митични същества до уродливи твари.

    Възхити се от емблематичния художествен стил на Darksiders – мащабни постапокалиптични околности, които ще те отведат от небесата на Рая до дълбините на Ада, рухнали от война и упадък и опитомени от природата.

Няма коментари за този продукт!

Напишете вашият коментар:

Вашето име:


Вашият коментар: Note: HTML не се превежда!

Оценка на продукта: от 1 до 5           Благодарим Ви!