www.OnlineZaTeb.com - Използва бисквитки. Продължавайки нататък, вие се съгласявате с нашата Политика относно бисквитките и Политика за защита на личните данните.

Игра The Elder Scrolls Online: Morrowind за PS4 (на изплащане), (безплатна доставка)

НА СКЛAД Игра The Elder Scrolls Online: Morrowind за PS4 (на изплащане), (безплатна доставка)
Производител: Bethesda
Код на продукт: The Elder Scrolls Online: Morrowind
Наличност: НА СКЛAД
29.00 лв.

Задължителни опции!


* Доставка / Delivery:

К-во: Купи Купи с TBI кредит

Време е да се завърнеш на легендарния остров Vvardenfell с The Elder Scrolls Online: Morrowind. Спомняш ли необятните и красиви земи от култовото RPG The Elder Scrolls III: Morrowind? Прибирането у дома винаги е най - сладко. Ако ли пък за първи път ще посетиш обширния остров, то, обещаваме ти, много приключения, интересни загадки, нови запознанства и разбира се, много фентъзи каши, които да забъркаш.

  • За нови играчи: впусни се в прключението с The Elder Scrolls Online: Morrowind, без да разполагаш с предишното съдържание, защото основата игра е включена в пакета и ти предстоят стотици приятно прекарани часове.
  • За ветерани: тези, които вече притежават ESO ще могат веднага да ъпгрейднат версията на играта си и да започнат епичното приключение.
  • За тези, които са прекъснали: ако скоро не си пускал играта, сега е идеалният момент да го направиш. С вече създаден персонаж или нов, защото ESO няма месечни такси, а изисква само преинсталиране на играта.
  • Най - голямата зона в играта вече е на твое разположение. Лека носталгия, голямо нетърпение, нови куестове и дълги часове правене на куестове из познати и непознати територии - добре дошъл в Morrowind!
  • Нов клас - The Warden. Въпреки, че това е първият добавен клас, ESO остава верен на себе си и ще можеш да избираш от огромен списък с умения, които да комбинираш в различен стил на игра. 
  • Разгърната и многопластова история. Заплаха е надвиснала над Morrowind и от теб зависи дали ще помогнеш на Vivec - легендарен войн и поет - Пазител на Vvardenfell. Посети култови места, срещни се отново с познати персонажи, преживей техните мечти и беди, отдай се на носталгията или на едно изцяло ново и необятно приключение.
  • Нов PVP режим - Battlegrounds - включи се в масовота битка за надмощие в Cyrodiil. Динамични 4 в 4 в 4 схватки на епично изглеждащи арени.
Няма коментари за този продукт!

Напишете вашият коментар:

Вашето име:


Вашият коментар: Note: HTML не се превежда!

Оценка на продукта: от 1 до 5           Благодарим Ви!