www.OnlineZaTeb.com - Използва бисквитки. Продължавайки нататък, вие се съгласявате с нашата Политика относно бисквитките и Политика за защита на личните данните.

Игра The Division за PS4 (на изплащане), (безплатна доставка)

ИЗЧЕРПАНА Игра The Division за PS4 (на изплащане), (безплатна доставка)
Преглеждания: 1 Производител: Ubisoft
Код на продукт: The Division
Наличност: ИЗЧЕРПАНА
35.00 лв.

Задължителни опции!


* Доставка / Delivery:

К-во: Купи Купи с TBI кредит

Опустошителна пандемия разяжда Ню Йорк, и една по една обществените услуги спират да функционират. Без храна, без вода, хората изпадат в паника. В такива кризисни ситуации се задейства специално обученият отряд - The Division. Това са на пръв поглед обикновени хора, живеещи сред нас, но тренирани да реагират адекватно и в най - горещата ситуация, и най- важното - да оцеляват.

Опитвайки се да предотвратят пагубното разпадане на обществото, отрядът се озовава в центъра на заплетена конспирация. The Divison вече са принудени да се справят не само с вируса, но и с неговите създатели. Когато всичко се разпада, твоята работа тепърва започва. 

  • Пълен разпад - живеем в крехък и сложен свят, изграден от взаимнозависими системи, на които се уповаваме всеки ден. Когато една от тях откаже, всичко останало по веригата се разпада, като смъртоносен домино ефект, който осакатява обществото за дни. В играта Tom Clancy’s The Division ти се озоваваш насред настъпилия хаос в разпадащ се Ню Йорк. Твоята мисия е да върнеш града на обикновените хора, да възстановиш реда и с помощта на отряда ти, да накажеш виновниците.
  • Нов подход в поредицата - добре дошъл в отворения онлайн RPG свят, в който изследователският нюх и прогресът на играча, са от основно значение. Подложи на изпитание уменията и оръжията, с които разполагаш. Начертай внимателно плана си и изпробвай различна тактически подходи.
  • 100% социализация - събери отбор от приятели в кооперативен режим, в който може да се включваш и изключваш по всяко време, използвайте комбинираните си умения, за да се справите с кризисните ситуации, да разследвате кои са създателите на вируса и да преодолеете надвисналите опасности. Бъдете безстрашни в конфликтите играч срещу играч и се насладете на напрегната и богата история.
  • Next-gen удоволствие - благодарение на новия енджин Snowdrop за следващото поколение конзоли, Tom Clancy’s The Division ще те потопи в един различен геймплей със зашеметяваща графика, реалистично осветление, забележителни възможности за разрушение и дълбочина, непознати до сега. 
  • Въоръжи се и изживей собственото си приключение - като част от най - добре тренираното звено - The Division - ти си снабден с последно поколение технологии и прототипи и имаш възможността да експериментираш и разнообразяваш екипировката си. На твое разположение са хиляди различни оръжия, разнообразни комбинации от умения, постоянна връзка със съотборниците и един нов отворен свят, в който да прекараш незабравими часове игра. 
Няма коментари за този продукт!

Напишете вашият коментар:

Вашето име:


Вашият коментар: Note: HTML не се превежда!

Оценка на продукта: от 1 до 5           Благодарим Ви!