www.OnlineZaTeb.com - Използва бисквитки. Продължавайки нататък, вие се съгласявате с нашата Политика относно бисквитките и Политика за защита на личните данните.

Игра Samurai Warriors 4 II за PS4 (на изплащане), (безплатна доставка)

НА СКЛAД Игра Samurai Warriors 4 II за PS4 (на изплащане), (безплатна доставка)
Производител: Koei Tecmo Europe
Код на продукт: Samurai Warriors 4 II
Наличност: НА СКЛAД
36.00 лв.

Задължителни опции!


* Доставка / Delivery:

К-во: Купи Купи с TBI кредит

Samurai Warriors, както може би знаеш, е сага, фокусирана върху героите, техните съдби се разкриват, бродейки из исторически достоверни местности във феодална Япония.
Samurai Warriors 4 II обаче е по - различното заглавие. 13 вълнуващи глави ще ти разкрият личностната история на всеки персонаж, разказани от тяхно име.

Главните герои са 9  от Samurai Warriors 4, трима любимци на феновете от предишните части и едно изцяло ново попълнение.
Приготви се за динамика, драма и много екшън с новата игра Samurai Warriors 4 II и включените нововъведения:

  • Хипер атаката е вече по - ефикасна, когато моралът на съюзниците е висок. Някои зони не допускат използването на този тип атаки.
  • Подобрен изкуствен интелект, който се нагажда според действията на играча. Ездата вече е удоволствие, с правилното разположение на камерата.
  • Можеш да разпределяш точките атрибути и опит по подобен начин на режима Conquest. Екипировки и предмети са заменени от умения, които можеш да научаваш и нови статистики. Уменията имат лимит 3-то ниво, а атрибутите са наречени "допълнителни умения", като тяхната механика е взаимствана от базовата игра.
  • Всеки персонаж има уникален Epiphany skill", умение, което може да се научи, за да преминеш границата на обикновеното.
  • Предишни оръжия от допълнително дигитално съдържание за сваляне, сега са вторични редки оръжия. Можеш да променяш атаката на оръжието, както и последствията, качвайки нивото му. Максиналното ниво за оръжията е 50, а максималният ранг е 5.
  • Можеш да подобряваш и ездитните животни.
  • Възможно е прехвърлянето на персонажи от базовата игра в тази чрез save data. Те могат да участват в режима Free Mode и Endless Castle Mode.
  • Ново дигитално съдръжание за сваляне, което включва нови оръжия, костюми, ездитни животни и др.
Няма коментари за този продукт!

Напишете вашият коментар:

Вашето име:


Вашият коментар: Note: HTML не се превежда!

Оценка на продукта: от 1 до 5           Благодарим Ви!