www.OnlineZaTeb.com - Използва бисквитки. Продължавайки нататък, вие се съгласявате с нашата Политика относно бисквитките и Политика за защита на личните данните.

Игра Tekken 7 за PS4 и PSVR (на изплащане), (безплатна доставка)

ИЗЧЕРПАНА Игра Tekken 7 за PS4 и PSVR (на изплащане), (безплатна доставка)
Преглеждания: 1 Производител: Bandai Namco
Код на продукт: Tekken 7
Наличност: ИЗЧЕРПАНА
53.00 лв.

Задължителни опции!


* Доставка / Delivery:

К-во: Купи Купи с TBI кредит

Всяка битка се приема лично!

Кланът Mishima най - накрая сваля картите и причините за непрестанната конфронтация между тях излизат на яве.
Потопи се в драматичната история на Tekken 7, пресъздадена по невероятен начин, благодарение на енджина Unreal 4. Кинематографични битки, напрегнати дуели, с приятели или съперници, преживейте заедно всеки един сблъсък с новите файтинг механики.

Любов, Отмъщение, Гордост. Всеки има своята причина да се бори. Ценностите ни определят, независимо от това в какво сме добри, и в какво - не. Не съществуват лоши подбуди, истински е само пътят, по който избираме да поемем.

  • Над 30 игрови персонажа, включително нови бойци и най - големият списък с умения, за да отговаря героя максимално на начина ти на игра. Създай перфектната смъртоносна тактика, комбинирай различни удари и комбота, за да спечелиш битката!
  • Нови механики и движения - освен класическите дуели 1 в 1, изпълнени с много агресия, Tekken 7 ще ти представи и новите механики в геймплея като "Rage Arts", "Power Crushes" и "Rage Dives". За ветерани или нови играчи - комботата са достъпни, а фокуса на битките пада върху тренировката и забавлението.
  • Последната глава от историята на кървавата сага Mishima вече е написана. След 20 години неочаквани обрати, семейни драми, героите от семейството Mishima най - накрая се разкриват, връщайки спомени от миналото и чувства от настоящето.
  • Unreal 4 - красива графика, реалистични движения, невероятна история, разказана с майсторската четка на енджина Unreal 4.
  • Street Fighter Cross-Over Character - AKUMA - един от любимите Street Fighter бойци се присъединява към надпреварата. Подготви се за огнени топки, защото перфектно пресъздаденият Акума излиза на арената, за да раздава правосъдие.
Няма коментари за този продукт!

Напишете вашият коментар:

Вашето име:


Вашият коментар: Note: HTML не се превежда!

Оценка на продукта: от 1 до 5           Благодарим Ви!