www.OnlineZaTeb.com - Използва бисквитки. Продължавайки нататък, вие се съгласявате с нашата Политика относно бисквитките и Политика за защита на личните данните.

Игра Knack II за PS4 (на изплащане), (безплатна доставка)

ИЗЧЕРПАНА Игра Knack II за PS4 (на изплащане), (безплатна доставка)
Производител: Sony
Код на продукт: Knack II
Наличност: ИЗЧЕРПАНА
59.00 лв.

Задължителни опции!


* Доставка / Delivery:

К-во: Купи Купи с TBI кредит

Време е да мислиш мащабно с най-малкия герой на света. Потопи се в забавен и разнообразен свят, изпълнен с пъзели, платформи и сражения, в които герой на име Knack се опитва да спаси света чрез своята способност да променя размера си.

Смалявай се, за да прекосяваш тесни пасажи, да преминаваш през малки входове и да избягваш вражески атаки. Или увеличавай размера си, за да се превърнеш в гигантски голем, способен да размаже врага с едно движение. Овладей над 20 различни движения – от зашеметяващи ритници и удари с юмрук до унищожителни суплеси и захващане от разстояние.

Със съвместния режим твой приятел може да се включи в приключението по всяко време. Заедно можете да изпълнявате специални комбинирани движения, с които ще разгромите противниците. А ако искаш да премерите сили в приятелски двубой, можеш да откраднеш части от партньора си.

Knack вече може да генерира щитове, да отблъсква вражески атаки и дори да хвърля части от себе си като бумеранг, за да зашемети злополучните си противници. Тествай танкове и други гигантски превозни средства, за да увеличиш своята огнева мощ. И не забравяй да събираш екстри, които позволяват на Knack да придобива други форми с още по-невероятни способности.

Няма коментари за този продукт!

Напишете вашият коментар:

Вашето име:


Вашият коментар: Note: HTML не се превежда!

Оценка на продукта: от 1 до 5           Благодарим Ви!