www.OnlineZaTeb.com - Използва бисквитки. Продължавайки нататък, вие се съгласявате с нашата Политика относно бисквитките и Политика за защита на личните данните.

Игра Diablo III: Reaper Of Souls Ultimate Evil Edition за PS4 (на изплащане)

ИЗЧЕРПАНА Игра Diablo III: Reaper Of Souls Ultimate Evil Edition за PS4 (на изплащане)
Производител: Blizzard
Код на продукт: Diablo III: Reaper Of Souls Ultimate Evil Edition
Наличност: ИЗЧЕРПАНА
35.00 лв.

Задължителни опции!


* Доставка / Delivery:

К-во: Купи Купи с TBI кредит

Ultimate Evil Edition събира игрите Diablo III и допълнението Reaper of Souls в едно единствено издание. Пригoтвете се, нещо зло се задава! Изминали са двадесет години от победата над първичните демони и тяхното прогонване от Санкчуъри (Sanctuary). Сега трябва да се върнете там, където е започнало всичко – в град Тристрам – и да проучите слуховете за паднала звезда, защото това е предзнаменование за започването на Свършека на света.

  • Призовете съюзниците си - Играйте самостоятелно или в група с до четирима герои — или локално на разделен екран или онлайн с мрежови играчи.
  • Започнете играта веднага - Заемете позиция в ролята на един от последните защитници на човечеството — barbarian, witch doctor, monk, demon hunter или wizard — и повишавайте нивото си с унищожителни нови сили и способности.
  • Покорявайте динамични бойни полета - Помитайте ордите на злото на фона на произволни триизмерни околни среди. Изправете се срещу демонични съперници, изпълнявайте мисии на различни места и прибирайте голямо количество плячка всеки път, когато играете.
  • Поразявайте противниците си с праведната мощ на новия клас Crusader.
  • Повишено максимално ниво – 70 и отключване на нови умения в процеса на игра.
  • Сприятелете се с мистика Мириам (Myriam, the Mystic), за да персонализирате възможностите и външния вид на екипировката си.
  • Проучвайте неограничено с режим Adventure, в който всички пътища са отворени и светът сам по себе си е бойно поле.
Няма коментари за този продукт!

Напишете вашият коментар:

Вашето име:


Вашият коментар: Note: HTML не се превежда!

Оценка на продукта: от 1 до 5           Благодарим Ви!