www.OnlineZaTeb.com - Използва бисквитки. Продължавайки нататък, вие се съгласявате с нашата Политика относно бисквитките и Политика за защита на личните данните.

Игра Dead Rising за PS4 (на изплащане), (безплатна доставка)

НА СКЛAД Игра Dead Rising за PS4 (на изплащане), (безплатна доставка)
Преглеждания: 1 Производител: Capcom
Код на продукт: Dead Rising
Наличност: НА СКЛAД
49.00 лв.

Задължителни опции!


* Доставка / Delivery:

К-во: Купи Купи с TBI кредит

В продължението на продадената в над един милион копия Dead Rising, Dead Rising 2 вие влизате в ролята на бившия шампион по мотокрос Чък Грийн, дошъл във Форчън Сити – новият хазартен рай на Америка, за да се състезава в ужасяващата игра “Terror is Reality”. Наградата е сериозна парична сума, но за да я спечелят, участниците трябва да оживеят в населени със зомбита околни среди и то пред очите на телевизионна публика по цялото земно кълбо. Мотивацията на Чък да участва и да рискува живота си е неговата дъщеря Кейти, която е ухапана от зомби и се нуждае всекидневно от лекарството Zombrex, за да не се превърне в жив мъртвец. Докато е във Форчън Сити, става нашествие от зомбита и Чък трябва да преживее атаката им цели 72 часа. Изправени срещу две ужасни заплахи – десетки хиляди зомбита и времето, вие трябва да разкриете конспирацията зад нашествието от немъртви, докато спасявате оцелели от апокалипсиса и да осигурите лекарството за Кейти.

  • Зомбитата са навсякъде и създават динамично и предизвикателно преживяване, а оръжията ви са създадени за масово избиване на немъртви.!
  • Чък Грийн е само началото на дълъг списък с нови персонажи, с които ще се срещнете в света на Dead Rising
  • За първи път в Dead Rising вселената е въведена кооперативна игра, при която можете да си партнирате с ваш приятел.
  • Terror is Reality позволява на 4 играчи да се състезават в шоу от гладиаторски тип.
  • Можете да комбинирате предмети от всекидневието, за да си създадете ефективни оръжия за убиване на зомбита. Можете да отваряте combo карти, които ще ви показват кои предмети са най-подходящи за комбиниране.
Няма коментари за този продукт!

Напишете вашият коментар:

Вашето име:


Вашият коментар: Note: HTML не се превежда!

Оценка на продукта: от 1 до 5           Благодарим Ви!