www.OnlineZaTeb.com - Използва бисквитки. Продължавайки нататък, вие се съгласявате с нашата Политика относно бисквитките и Политика за защита на личните данните.

Logitech Driving Force Shifter Геймърски скоростен лост за Logitech G29 и G920 (на изплащане), (безплатна доставка)

НА СКЛAД Logitech Driving Force Shifter Геймърски скоростен лост за Logitech G29 и G920 (на изплащане), (безплатна доставка)
Преглеждания: 2 Производител: Logitech
Код на продукт: Logitech Driving Force Shifter
Наличност: НА СКЛAД
99.00 лв.

Задължителни опции!


* Доставка / Delivery:

* Гаранция:

К-во: Купи Купи с TBI кредит

Logitech Driving Force Shifter е геймърски скоростен лост и е перфектният партньор на Logitech G29 и G920 Driving force воланите. За пълното усещане на състезателна кола може да добавите този аксесоар към вашия състезателен сетъп. Продуктът е с висококачествена изработка, монтира се лесно и работи изключително плавно.

Направен за Logitech G29 и G920 - Logitech Driving Force Shifter е перфектното попълнение за вашия симулатор Logitech Driving Force G29 или G920. Съвместим с всички най-нови игри, този скоростен лост ще направи изживяването ви още по-реалистично и приятно.

Направен за да издържи - Logitech Driving Force Shifter е с метална конструкция за прецизна работа и изключителна надеждност. Скоростният лост и топката са покрити с висококачествена, ръчно шита кожа, което придава външен вид и усещане подобно на истински спортен автомобил.

Плавно превключване - Logitech Driving Force Shifter разполага с шест скорости с "H" схема на използване и задна скорост, която се активира при натиск. Скоростният лост изпълнява плавни и солидни превключвания на предавките, което ще ви помогне да се потопите в реалистичните симулатори.

Здраво закрепване -  Вашият Logitech Driving Force Shifter ще пасне лесно и ще се закрепи перфектно за вашата маса или стол за симулатори и ще е перфектен асистент при агресивни маневри.

Няма коментари за този продукт!

Напишете вашият коментар:

Вашето име:


Вашият коментар: Note: HTML не се превежда!

Оценка на продукта: от 1 до 5           Благодарим Ви!