Информация за цени на доставка

- За гр. София - БЕЗПЛАТНА ДОСТАВКА ДО ОФИС НА ЕКОНТ, отнася се за категория "Телефони"

- За гр. София и цяла България - БЕЗПЛАТНА ДОСТАВКА ДО ОФИС НА ЕКОНТ, отнася се за подкатегориите "Игри за Sony PS4 и Игри за Xbox One"

ВАЖНО! отнася се за подкатегориите "Игри за Sony PS4 и Игри за Xbox One", ДОСТАВКА ИЗВЪН гр. СОФИЯ, КЪДЕТО НЯМА ОФИС НА КУРИЕР (ЕКОНТ ИЛИ РАПИДО) Е ПЛАТЕНА - ЦЕНА 3лв

ВАЖНО! отнася се за подкатегориите "Игри за Sony PS4 и Игри за Xbox One", ДОСТАВКА ДО АДРЕС В ЦЯЛА БЪЛГАРИЯ, С КУРИЕР (ЕКОНТ ИЛИ РАПИДО) Е ПЛАТЕНА - ЦЕНА 3лв

ВАЖНО! отнася се за подкатегориите "Игри за Sony PS4 и Игри за Xbox One", ДОСТАВКА ДО АДРЕС В СЪБОТА ЗА ЦЯЛА БЪЛГАРИЯ, С КУРИЕР (ЕКОНТ ИЛИ РАПИДО) Е ПЛАТЕНА - цена по тарифи на куриер.

- За гр. София - БЕЗПЛАТНА ДОСТАВКА ДО ОФИС НА ЕКОНТ ЗА ВСИЧКИ ДРУГИ КАТЕГОРИИ, ПРИ ПОРЪЧКА НАД 600лв.

- За гр. София - ПЛАТЕНА ДОСТАВКА ДО ОФИС НА ЕКОНТ, отнася се "САМО" за категория "ГЕЙМ КОНЗОЛИ" - цена - 4лв., (освен ако не е упоменат статус "БЕЗПЛАТНА ДОСТАВКА" в самата оферта), тогава продукта е с "БЕЗПЛАТНА ДОСТАВКА")

- За гр. София - ПЛАТЕНА ДОСТАВКА ДО ОФИС НА ЕКОНТ ЗА ВСИЧКИ ДРУГИ КАТЕГОРИИ, ПРИ ПОРЪЧКА от 1лв до 600лв. - цена - 7лв.

ВАЖНО! СТАНДАРТНА ДОСТАВКА ДО АДРЕС В гр. СОФИЯ, СЕ ПРАВИ С КУРИЕР (ЕКОНТ ИЛИ РАПИДО) И Е ПЛАТЕНА, цена по тарифи на куриер.

ВАЖНО! ЕКСПРЕСНА ДОСТАВКА ДО 2 ЧАСА ДО АДРЕС В гр. СОФИЯ, СЕ ПРАВИ С ВЪТРЕШНА ЛОГИСТИКА НА ФИРМАТА И Е ПЛАТЕНА, цена - 15лв.

- За всички останали населени места, цена по тарифи на куриер "Еконт" и "Рапидо", (освен ако не е упоменат статус "БЕЗПЛАТНА ДОСТАВКА" в самата оферта), тогава продукта е с "БЕЗПЛАТНА ДОСТАВКА")
- Oт офис до офис, цена от 5 до 30лв (с предварително плащане на стоката). От Офис до врата, цена от 7 до 150лв. (с предварително плащане на стоката)
- Oт офис до офис, цена от 5 до 150лв (без предварително плащане на стоката). От Офис до врата, цена от 7 до 200лв. (без предварително плащане на стоката)
- Всички наши клиенти ползват 30% отстъпка от цената на доставката с "Еконт"!

- С опция пратката да се прегледа и тества от получателя и чак тогава да плати наложения платеж
- При отказ на пратка след преглед и тест, получаването и връщането на стоката е за сметка на получателя

Важно: при заплащането в брой при доставка с куриер "ЕКОНТ ЕКСПРЕС ООД" се използва Пощенски паричен превод(ППП). Клиента получава фискален документ от "ЕКОНТ ЕКСПРЕС ООД" като лицензиран пощенски оператор за извършване на пощенски парични преводи по смисъла на Закона за пощенските услуги. Клиента запазва фискалният документ, който замества касова бележка в доказатекство за извършеното плащане!

За повече информация, моля посетете следния линк: www.econt.com/2012/02/cod/

 

В срок от 14 календарни дни, клиентът има право да върне стоката съгласно разпоредбите на чл.52, ал.1, т.7 от Закона за Защита на Потребителя, ако е неползвана, неувредена, с ненарушена опаковка и фолиа. Разноските по връщането на стоката са за сметка на купувача. Цената е валидна за деня на поръчката, съгласно разпоредбите на чл.52, ал.1, т.8 от Закона за Защита на Потребителя.

Посетете OnlineZaTeb.Com в ShopMania www.onlinezateb.com © 2012 - 2018
Всички права запазени.